Cursus nascholing kinderreanimatie (PBLS) incl. AED

Voor wie is de cursus, Nascholing PBLS, bedoeld?
•Voor iedereen die een geldig PBLS diploma heeft / certificaat NRR-PBLS, die jaarlijks zijn / haar vaardigheden up to date wil houden.
•Voor iedereen die zijn / haar PBLS – diploma wil verlengen

Opbouw van de nascholing:
Deze nascholing duurt een ½ dag (4 uur), inclusief examen.

Op deze manier kunt u uw kennis en vaardigheden in stand houden met betrekking tot het toepassen van reanimatie incl. AED bediening bij baby / kind.

Kiest u voor een nascholing op uw eigen bedrijf, dan heeft U geen onnodige reistijd en reiskosten. Uw medewerkers worden op de werkplek getraind, dààr waar ze ook op moeten treden als er echt iets gebeurt. Ik kom graag naar u toe!

Onderwerpen die worden behandeld:
In deze nascholing worden de belangrijkste handelingen bij ongevallen doorgenomen met behulp van videobeelden / power point aan de hand van ongevallensituaties. Verder wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de praktische vaardigheden.

Het examen:
De nascholing wordt tijdens de lesdag, afgesloten met een gecombineerd theorie / praktijk examen. Dit examen is erkend door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad.

De instructeur voldoet aan de hiervoor gestelde eisen van vakbekwaamheid.

Deelnemers:
Minimaal 6, maximaal 12 personen.

Diploma:
Na met gunstig gevolg afleggen van een theoretische en praktische toets wordt de geldigheid van het diploma NRR-PBLS bediener met 2 jaar verlengd.

Kosten:
Op aanvraag
(Kosten incl. lesmateriaal zoals: lesboeken en (verband-) oefenmateriaal, reanimatiepoppen: baby’s / kinderen en een verlening van het PBLS diploma van de Nederlandse Reanimatie Raad.)

Meer info  Inschrijven